fbpx

Utilizare Counter direct in e-mail

Accesări: 1693

Numărătoarea inversă este o acțiune aparent obișnuită și atît de prezentă în mentalul colectiv însă atât de utilă și cu efecte pozitive neașteptate în practica campaniilor, încât nu veți ezita sa o folosiți cu încredere.
Să începem așa: în primul rând “numărătoarea inversă” (în prezentarea noastră cronometrul sau contorul), este foarte utilă celor care doresc să lanseze o campanie de e-mail cu promoții prezente în proiectele pe care le promovează online, în cadrul magazinelor online, ea este de asemenea benefică pe landing page sau pentru crearea propriilor pagini de vânzare.

De regulă, cronometrul implementează numărătoare inversă, indicând clar numărul de zile, ore și minute, rămase până la sfârșitul promotiei, până la distribuirea bonusurilor sau vânzărilor, determinând astfel vizitatorul să acționeze rapid, ca de exemplu, să cumpere produsul anunțat pe pagina de promovare. Cronometrele cu numărătoare inversă sunt de multă vreme un element important al paginii de destinație, creând efectul de urgență și sugerând furnizarea limitată de bunuri / servicii.

 Countdown

 

 

Cronometrul cu numărătoare inversă induce multor oameni așa numitul sindrom FOMO - adică o teamă obsesivă de a pierde un eveniment interesant sau o oportunitate bună.
Pentru o persoană activă, secolul 21 vine cu o serie de provocări neașteptate. Sindromul “Fear Of Missing Out” (FOMO) sau, în traducere, frica de a rata, reprezintă una dintre cele mai întâlnite probleme sociale, mai ales printre cei activi în social media, acolo unde Mashable notează că 56% dintre utilizatori sunt afectați de acest sindrom. (Conform publicatiei psychologies.ro)
Când utilizatorul vede că timpul se scurge și se micșorează, se îngrijorează și va fi copleșit de teama că va rata evenimentul. El începe să creadă că trebuie să acționeze rapid, fără ezitare și va trăi cu senzația că timpul nu funcționează în favoarea sa, de aceea instalarea unui cronometru (counter) va fi un pas important în creșterea conversiei (trecerea la acțiune). Nu mai puțin popular și căutat este un contor care afișează o referință vizuală a trecerii timpului pana la un eveniment important de exemplu o vacanță viitoare. Un astfel de contor va anunța vizitatorii și despre un eveniment care urmează.
O altă utilizare obișnuită însă nu mai puțin de efect a cronometrului este afișarea pe “Paginile de lansare » care sunt în curs de dezvoltare, refacere sau întreținere. În acest caz, contorul arată timpul rămas până când site-ul cu informația completă este disponibil pentru vizitare. Serviciul Email counter este o soluție complexă, amplă și rezonabilă pentru majoritatea companiilor care vor să utilizeze acest tip de contor pe email.
Vești bune, vrem să vă anunțăm faptul că, în prezent, contorul este disponibil și în limba română. Dupa setarea counterului pentru o anumită perioadă de timp se generează un cod care se introduce în e-mail sau într-un landing page. Această soluție oferă și posibilitatea de a customiza (personaliza) materialul adăugând imagini în background. Pentru aceasta, este necesară deschiderea unui cont.
E-mail builder-ul oferit de landxpress.ro poate include simplu și direct, acest cod, chiar în timp ce contruiți email-ul ori în platforma de trimitere a campaniilor dumneavoastră. Veți vedea ce ușor este!
Platforma noastră vă oferă tot ce aveti nevoie pentru o campanie de email reușită: e-mail builder, landing page builder, platforma de trimitere în grup a unui newsletter, verificarea e-mail-ului înainte de trimitere pentru a nu avea erori sau adrese inexistente, ceea ce ar duce la o rata de spam mai mare. Vă invitam deci să deschideti un cont gratuit pentru a studia toate uneltele pregatite pentru dumneavoastră.
Veți vedea cât de mult vă ușurează munca, punându-vă la dispoziție unelte inteligente și profesioniste pentru campaniile de succes.


Good luck !

 

Tipărire