fbpx

Utilizare Counter direct in e-mail

Accesări: 325

În primul rând, este necesar pentru cei care doresc sa lanseze o campanie de e-mail cu promoții prezente in proiectele online, magazine, landing page sau să își creeze propriile pagini de vânzare. De regulă, cronometrul numără în jos timpul în ordine inversă, indicând clar numărul de zile, ore și minute, rămase până la sfârșitul promotiei, distribuirea bonusurilor sau vânzărilor, determinând vizitatorul să ia măsuri , de exemplu, achiziția anunțată pe pagina produsului. Cronometrele cu numărătoare inversă au devenit mult timp un element important al paginii de destinație, creând efectul de urgență și furnizarea limitată de bunuri / servicii.

Counterele cu numărătoare inversă cauzează multor oameni sindromul FOMO - este o teamă obsesivă de a pierde un eveniment interesant sau o oportunitate bună.

Pentru o persoană activă, secolul 21 vine cu o serie de provocări neașteptate. Sindromul “Fear Of Missing Out” (FOMO) sau, în traducere, frica de a rata, reprezintă una dintre cele mai întâlnite probleme sociale, mai ales printre cei activi în social media, acolo unde Mashable notează că 56% dintre utilizatori sunt afectați de acest sindrom. (Conform publicatiei psychologies.ro)

Când utilizatorul vede că timpul scade, îi este teamă să rateze acest eveniment. El începe să creadă că trebuie să acționați mai repede și timpul nu funcționează în favoarea sa, de aceea instalarea unui counter va fi un pas important în creșterea conversiei. Nu mai puțin popular și căutat este un counter pentru o referință vizuală a timpului pana la un eveniment important sau la o vacanță viitoare. Un astfel de contor va anunța vizitatorii despre un eveniment care urmează.

O altă utilizare obișnuită a cronometrului este pe Pagini de lansare care sunt în curs de dezvoltare, renovare sau întreținere. În acest caz, contorul arată timpul rămas până când site-ul este disponibil pentru vizitare. Serviciul Email urgency este o soluție amplă și rezonabilă pentru majoritatea campaniilor pe e-mail în care poate fi utilizat acest counter. Este disponibil acum si in limba romana. Dupa setarea counterului pentru o anumita perioada de timp se genereaza un cod ce se introduce in e-mail sau intr-un landing page. Solutia ofera si posibilitatea de a costumiza adaugand imagini in background. Este necesara deschiderea unui cont.

Countdown 

E-mail builder-ul oferit de landxpress.ro poate include acest cod foarte simplu ori direct in timpul contructiei email-ului ori in platforma de trimitere a campaniilor dumneavoastra.
Platforma noastra va ofera tot ce aveti nevoie pentru o campanie de email reusita. E-mail builder, landing page builder, platforma de trimitere in grup a unui newsletter, verificator de e-mail inainte de trimitere pentru a nu avea erori sau adrese inexistente, ceea ce ar duce la o rata de spam mai mare. Va invitam sa deschideti cont gratuit pentru a studia toate uneltele pregatite pentru dumneavoastra.

 

Tipărire