Pentru achizitionare produsului Landxpress Marketing.

Metode de plata:

• Plata online cu cardul prin serviciul Paylike.ro

  
Online cu card bancar prin Paylike.ro (Visa/Maestro/Mastercard).

Pentru metoda de plata ” Plata online cu card„ este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.
– Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectueaza prin intermediul sistemului „3-D Secure” elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.
– „3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Puteti cumpara produsele noastre on-line urmand 3 pasi:
a. Selectati produsul pe care doriti sa-l achizitionati si apasati pe linkul „Alege” aferent fiecarui pachet afisat in homepage, apoi trebuie sa va deschideti cont completand formularul si sa finalizati comanda.
b. Introduceti datele dvs. personale.
c. Bifati ca sunteti de acord cu “politica de confidentialitate” si “termeni si conditii”
d. Plasati comanda
e. Confirmarea comenzii si deschiderea contului le primiti pe e-mail si in contul dumneavoastra.
f. Clientul va putea beneficia de produsele/serviciile cumparate imediat dupa confirmarea platii.
g. Pentru plata cu cardul nu se percepe comision
h. Pentru platile cu card bancar, tranzactia va aparea pe extrasul de cont al clientului platitor ca "Landxpress"

Paylike acționează ca operator de date în ceea ce privește informațiile despre instrumentul dvs. de plată, consultați politica lor de confidențialitate pentru mai multe informații despre procesare.

Politica de rambursare
Daca doriti rambursare platilor si anularea tranzactiei, ne puteti contacta pe adresa de e-mail: comenzi@landxpress.ro de luni pana vineri intre orele 9-16.00, detaliind motivele pentru care doriti rambursarea. Pentru a valida cererea dumneavoastra va rugam sa o trimiteti in cel mult 7 zile de la achizitionarea produsului Landxpress. Dupa aceasta perioada platile nu se mai ramburseaza.
Nu sunt efectuate rambursări în cazul violării Termenii și Condițiilor de pe website sau a Politicii de Confidențialitate.
Anularea platilor recurente se poate efectua din contul clientului.

Go planet! Va dorim succes in campaniile dumneavoastra!