De ce este important să aveți linkuri vizibile pe e-mail?

Știm cat de important este sa realizati un design care sa prezinte prin aspectul modern, minimalist site-ul dumneavoastra pentru a converti vizitatorii în clienți, dar un e-mail poate fi considerat și o pagină de internet. Trebuie să folosiți câteva dintre lucrurile de bază pe care le-ați aplicat pe site-ul dumneavoastra web: folosiți un titlu bun, atrageți atenția, scrieți, dar nu exagerați tot ce doriți să spuneți, asigurați-vă că îndemnul dumneavoastra la acțiune este evidențiat și cu siguranță nu ar trebui, defapt NU trebuie amestecat cu alte elemente.
Ceea ce este, de asemenea, important de reținut: linkurile text fac parte din mesajul dumneavoastra și trebuie să fie vizibile. Dacă doriți ca oamenii să facă click catre aceste adrese URL, oamenii trebuie să le vadă mai întâi. Dacă nu puteți utiliza linkuri colorate, încercați să optimizați fundalul, astfel încât să nu fie alb și să nu vă distragă atenția cititorilor de la textele la care doriți să fie atenți.

Un alt aspect important din punct de vedere al vizibilitatii linkurilor este rata de inbox, adica, din adresele la care trimiteti mesajul , in ce procent ajung in Inboxul utilizatorilor, clientilor sau celor abonati la newsletter-ul dumneavoastra.
In cazul in care mesajele ajunt in SPAM, linkurile nu vor fi lizibile si atunci ce putem face?. Ei bine o metoda simpla este sa punem linkul integral in mesaj. Adica in loc de link pe cuvinte sa punem toata adresa la care ajungem. Ex:  www.domeniu.ro/categorie-produs/produs.html sau folosind un short URL generat de platforme precum https://tinyurl.com/
Astfel din SPAM se poate copia linkul si introduce in browser. Toate mesajele ce ajung in aceasta zona nedorita, nu vor avea linkurile vizibile si nici nu vor putea fi apasate.
Din platforma Landxpress.ro rata de inbox este foarte mare, peste 94% si pentru ca utilizam servere warm up dar si pentru ca inainte de trimitere, curatam listele de adrese cu unealta oferita de noi gratuit. Dupa ce este curatata lista, adresele analizate ca fiind gresite nu vor mai fi utilizate niciodata.

Cam atat pentru moment.
Succes!


Tipărire   Email