TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE

Folosirea serviciilor si a site-ului nostru implica automat acceptarea termenilor si conditiilor urmatoare. Te indemnam sa le citesti si sa fii familiarizat cu acestea. In cazul in care ai intrebari ne poti contacta in orice moment. Multumim!

Părțile contractante

Prezentul document reprezentând Termenii și Condițiile de Utilizare, este Contractul de Furnizare Servicii de găzduire pe servere virtuale, denumit în continuare “TCU”. Prezentul TCU este încheiat intre dumneavoastră (numit în continuare “dvs”, “al dvs.” sau “beneficiar”) în calitate de beneficiar și Ionescu M Catalin PFA (numit în continuare “nostru”, “al nostru” sau “furnizor”) în calitate de furnizor de servicii de email marketing si internet. Fiind cea mai recenta versiune a TCU. Folosirea serviciilor noastre constituie subiectul prezentului contract (TCU).

IONESCU M CATALIN PFA, cu sediu social în București, Str. Aleea Cislau. nr.8, bl. 9A, sc. 1, ap. 86, este înregistrată la Oficiul Registrului Comerțului, sub numărul F40/2892/28.07.2011, având Codul Fiscal 28929017, reprezentată de dl. Ionescu Catalin.

S-a încheiat prezentul Contract, ale cărui prevederi și clauze, convenite în virtutea dreptului libertarii contractuale, au fost stabilite prin acordul nostru comun și cu respectarea legii. Prezentul contact ( TCU ) servește ca bază legală pentru toate serviciile de email marketing si internet oferite de IONESCU M CATALIN PFA.

IONESCU M CATALIN PFA își rezervă dreptul de a modifica, schimba, înlătura sau adauga termeni și condiții prezentului TCU, incluzând, dar nelimitându-se la acestea: termeni, amenzi/taxe aplicabile, politici de funcționare, utilizare / comportament a clienților în raport cu imaginea. Ionescu M Catalin PFA poate beneficia de acest drept fără notificări sau înștiințări prealabile. Indiferent de comunicările/înștiințările anterioare, utilizarea continua a serviciilor reprezintă acordul Dvs. asupra acestor modificări. Verificarea periodică a modificărilor și schimbărilor intervenite în prezentul TCU, precum și corectitudinea datelor furnizate de Dvs. sunt în întregime responsabilitea Beneficiarului.

PRIN COMPLETAREA FORMULARULUI DE COMANDĂ ȘI BIFAREA CASUȚEI “DA” SUNT DE ACORD CU TERMENI ȘI CONDIȚIILE DE UTILIZARE :

1. REPREZINTĂ O GARANȚIE CĂ SUNTEȚI PERSOANĂ FIZICĂ, CĂ AVEȚI ÎMPLINITĂ VÂRSTA DE 18 ANI. ÎN CAZUL ÎN CARE REPREZENTAȚI O PERSOANĂ JURIDICĂ, PARTENERIAT SAU ORICE ALTĂ FORMĂ JURIDICĂ DE ORGANIZARE ÎN CONFORMITATE CU STANDARDELE DE COMERȚ ÎNREGISTRAREA DVS. ESTE O GARANȚIE.

2. SUNTEȚI DE ACORD SĂ FURNIZAȚI ÎN FORMULARUL DE COMANDĂ INFORMAȚII CORECTE, CLARE ȘI REALE, INCLUZÂND ORICE TIP DE INFORMAȚIE NECESARĂ PENTRU CONDIȚIILE DE PLATĂ ȘI VĂ ANGAJAȚI SĂ ACTUALIZAȚI ÎN MOD CORECT ȘI PERMANENT PREZENTELE INFORMAȚII.

3. REPREZINTĂ ȘI GARANTEAZĂ CĂ AVEȚI AUTORITATEA DE A UTILIZA SERVICIILE CONFORM PREZENTULUI TCU. ÎN CAZUL ÎN CARE NU SUNTEȚI DE ACORD / NU VĂ MANIFESTAȚI ACORDUL ASUPRA TERMENILOR SAU ORICĂROR ALTOR MODIFICĂRI, SINGURA OPȚIUNE ESTE ACEEA DE A NOTIFICA DEPARTAMENTUL PLĂȚI ASUPRA DORINȚEI DE A REZILIA UNILATERAL PREZENTUL TCU.;

Obiectul contractului

Obiectul contractului îl constituie furnizarea de către Ionescu M Catalin PFA, de servicii privind produse internet, ecommerce, campanii de email marketing.

Furnizorul este de acord să furnizeze următoarele servicii:

1. Ecommerce Landing Page – platforma de ecommerce dedicata promotiilor de produse. (link extern catre un serviciu care nu face parte din proprietatea www.landxpress.ro)
2. Conturi pe platforma de newslettere, unde clientii vor putea sa realizeze si sa trimita campanii media inclusiv unelte specifice activitatii de marketing digital.
3. Realizare design newsletter (serviciu VIP)
4. Asistență tehnică online și/sau telefonică în cazuri excepționale pentru utilizarea serviciilor mai sus mentionate.

Valoarea serviciilor și termenii de plată

Ionescu M Catalin PFA va emite facturi in urma achitarii online a contravaloarii Serviciului contactat. Plata se face în lei la cursul de schimb BNR din ziua emiterii facturii proforme.

Perioada contractuală începe din data în care serviciul dumneavoastră a fost activat, și rămâne valabilă pana la finalizarea serviciului solicitat. În cazul în care doriți să renunțați la Serviciul furnizat de Ionescu M Catalin PFA trebuie să anunțați (departamentul plăți) despre asta în scris prin email sau fax.

În calitate de client de găzduire al Ionescu M Catalin PFA sunteți de acord cu Politica de Facturare.

Renunțarea la serviciile contractate

Ionescu M Catalin PFA poate înceta furnizarea serviciului contractat de către beneficiar, imediat, irevocabil și fără notificare prealabilă, dacă:

a. Dvs. nu ați respectat, ați incalcat sau ați tratat necorespunzător prezentul regulament, incluzând orice alt regulament Ionescu M Catalin PFA sau nu ați respectat legea română aplicabilă.
b. Dvs. ați furnizat la înregistrare informații false.
c. Dvs. nu ați respectat condițiile referitoare la acuratețea, claritatea și validitatea datelor de înregistrare.
d. Dvs. nu ați răspuns comunicărilor trimise pe adresa de email declarată la înregistrare.
e. Dvs. sunteți angajat în activități ilegale, frauduloase sau orice tip de activități – vânzarea de produse sau servicii care intra în incidenta legii, sau
f. Dvs., un reprezentant/angajat al dumneavoastră, un partener (persoană juridică sau persoană fizică) sau un reprezentant/angajat al unui partener este implicat în nume personal sau ca reprezentant legal în activități care să prejudicieze drepturile sau reputația Ionescu M Catalin PFA.
g. Dvs. nu ați achitat valoarea serviciului contractat.

Orice încetare a serviciilor oferite de Ionescu M Catalin PFA are afecte imediate. Ionescu M Catalin PFA poate opțional să notifice clientul asupra încetării furnizării serviciilor.

Adițional termenilor menționați mai sus orice parte a acestei convenții poate denunța prezentul TCU dacă:

i. orice parte nu respectă termenii și condițiile prezentului regulament și nu depune toata diligența necesară pentru a remedia situația apărută în timp de 30 de zile de la primirea preavizului de la cealaltă parte, exceptând cazul nerespectării obligației de plată, și neonorarea obligației timp de 5 zile calendaristice din momentul înștiințării primite de la Ionescu M Catalin PFA.
ii. cealaltă parte este declarată în stare de faliment și s-a pornit acțiunea de lichidare judiciară.
iii. cealaltă parte este declarată în stare de faliment și s-a pornit acțiunea de lichidare judiciară dacă procedura nu e retrasă timp de 60 de zile de la începere.

În cazul în care o autoritate statală aduce argumente solide care incriminează prezentul TCU și serviciul, aducând prejudicii ordinii de drept Ionescu M Catalin PFA poate suspenda serviciul fără alte obligații aferente.

În cazul în care Ionescu M Catalin PFA suspendă doar o parte a Serviciului Dvs., ca urmare a nerespectării TCU, aceasta nu suspendă obligația Dvs. de a plăti taxele în întregime. În cazul în care Ionescu M Catalin PFA suspendă întregul Serviciu sunteți obligat la plata taxelor aferente utilizării serviciului până la data menționată în acordul de înregistrare, taxe aplicabile și în cazul suspendării înainte de termen. În cazul în care Ionescu M Catalin PFA suspendă întregul serviciu pe motiv de neplată a serviciilor oferite, pentru reactivarea serviciul sunteți obligat, pe lângă plata facturii recurente, la plata unei taxe de reactivare în cuantum de 9.95 euro + tva.

Renunțați în mod expres la alte drepturi și protecție legală și condiții care ar putea fi în conflict cu termenii prevăzuți în TCU.

Proprietatea informațiilor din conturile de client

Accesul la cont se face prin intermediul unui nume de utilizator, adresa de e-mail și o parolă create in sectiunea magazin online sau in platforma denumita marketing.landxpress.roîn momentul creeri acestui cont . Sunteți de acord să păstrați această parolă confidențială.

Sunteți responsabil de menținerea securității contului Dvs. și sunteți răspunzător pe deplin de toate activitățile ce se desfășoară în contul Dvs. și orice acțiuni efectuate în legătură cu numele domeniului Dvs. inclusiv cu cele efectuate de detinatorii adreselor de email de pe domeniul Dvs. sau de acțiunile partenerilor (reprezentanți legali sau angajații acestora) angajați în realizarea/întreținerea și sau promovarea siteului Dvs.

Sunteti raspunzatori de respectarea sau nerespectarea conditiilor GDPR fata de listele cu adrese de e-mail pe care le utilizati pentru a trimite e-mailuri. Incalcarea legislatiei GDPR atrage blocarea conturilor.
ATENTIE! Nu utilizati liste cu adrese de e-mail pe care nu le-ati verificat inainte si care nu au acceptul proprietarilor de adrese pentru a le folosi.
 

Sunteți de acord să anunțați Ionescu M Catalin PFA de orice cont neautorizat sau alte breșe de securitate. Ionescu M Catalin PFA nu își asuma responsabilitatea pentru orice pierdere sau pagubă care ține de posibilitatea Dvs. de a o remedia. Luați la cunoștință și sunteți de acord că sub nici o forma Ionescu M Catalin PFA nu este răspunzător, în nici un mod, pentru acțiunile sau omisiunile dvs. sau ale utilizatorilor resurselor contului dumneavoastra de găzduire pe care activeaza domeniul si websiteul sau magazinul online propriu, cărora dvs. le dați acces, nici chiar în cazul pagubelor produse în orice fel de aceștia datorită unor acțiuni sau omisiuni. În cazul în care vor trebui plătite unele sume de bani cu titlu de despăgubiri sau amenzi și nu numai, dvs. veți fi obligat să plătiți aceste sume de bani, și nu Ionescu M Catalin PFA.

Dvs. sau partenerii sau reprezentanții partenerilor cărora le-ați permis accesul la contul de găzduire unde se afla instalat si produsul Landxpress, nu obliga Ionescu M Catalin PFA la obligatii ce decurg in urma eventualelor brese de securitate, platforma de ecommerce landing page (produsul nostru) nefolosind propriile servere si astfel nevand efecte in încerca de a evita autentificarea sau să păcălească securitatea oricărei gazde, rețele sau oricărui cont. Aceasta include, dar nu se limitează numai la: accesarea datelor care nu sunt destinate clientului, logarea la un server sau la un cont pentru care clientul nu are accesul autorizat, spargerea parolelor, verificarea securității altor rețele căutând slăbiciunile sau încălcarea altor politici de securitate ale organizației.

Ionescu M Catalin PFA va coopera cu autoritățile care investighează încălcarea securității sistemelor sau rețelelor altor site-uri, inclusiv cu autoritățile care investighează fapte penale dar numai in cazul activitatilor ilegale aparute pe serverele noastre. Utilizatorii care încalcă securitatea sistemelor sau rețelelor pot fi trași la răspundere prin procese civile sau penale.

Utilizarea serviciului

Toate serviciile oferite de Ionescu M Catalin PFA pot fi utilizate numai în scopuri legale. Sunt interzise transmiterea, stocarea sau prezentarea de informații, date sau materiale care încalcă legile românești și internaționale. Printre acestea putem enumera, dar nu se limitează numai la: materiale copiate fără permisiunea proprietarilor, materiale care proferează amenințări sau cu caracter obscen, materiale “numai pentru adulți”, materiale protejate de secrete comerciale sau cu un alt statut, liste cu adrese de e-mail care nu au acceptul proprietarilor de adrese pentru a le utiliza conform cu legislatia GDPR.

Clientul este de acord să nu ceara despăgubiri și să nu tragă la răspundere Ionescu M Catalin PFA pentru nici o pretenție rezultată din utilizarea serviciului care prejudiciază clientul sau o terță parte. Nota: Pornografia și materialele care au legătură cu sexul sunt interzise pe serverele noastre. Acest amendament include conținutul cu caracter sexual sau link-uri directe către alte site-uri pentru adulți. Această interdicție este valabilă și pentru toate site-urile care promovează activități ilegale sau conțin materiale care pot aduce prejudicii serverelor noastre sau oricăror altor servere de pe Internet. Link-urile către astfel de materiale sunt de asemenea interzise si nu vor face parte din nici un serviciu sau campanie realizate de Ionescu M Catalin PFA. Ionescu M Catalin PFA este singurul în măsura să hotărască ce materiale constituie o încălcare a acestei prevederi. Clientul trebuie de asemenea să ia notă că distribuirea și / sau transmiterea de mesaje sau materiale obscene, indecente sau care încalcă legile bunei cuviințe și ale decentei pot fi pedepsite de legile în vigoare.

Câteva exemple de materiale sau link-uri care nu sunt acceptabile:

Software piratat
Programe sau arhive pentru hackeri
Site-uri de Warez
Proxy, și platforme proxy
Pornografie, și materiale pentru adulți.
Software pentru trimiterea de email-uri nedorite (spamming)
Download mp3, filme, imagini pentru care Dvs. nu aveți acordul proprietarului drepturilor de autor.

În acest moment nu permitem:

Adițional, nu aveți voie să postați, trimiteți, retransmiteți sau stocați materiale cu ajutorul contului din platforma de newslettere Campaigns.landxpress.ro pe care Ionescu M Catalin PFA consideră că:

i. incalca o lege sau regulament local sau străin;
ii. este amenințător, obscen, indecent, defăimător sau poate afecta un individ, grup sau entitate;
iii. incalca dreptul oricărei persoane, inclusiv drepturile protejate de copyright, secretul comercial, invenții sau alte drepturi de proprietate intelectuală, precum și instalarea sau distribuirea de software “pirat” sau alte produse care nu au licență potrivită pentru utilizare; aceste exemple nu sunt limitative și se referă inclusiv la linkuri către asemenea servere.

Sunteți de acord să NU:

a. uploadati, postați, transmiteți sau să faceți disponibil (referire) prin alt mod conținut care este ilegal, dăunător, amenințător, abuziv, hartuitor, defăimător, vulgar, obscen, calomnios, care încalcă intimitatea altora, cu caracter pentru adulți, rasial, etnic sau în alt mod condamnabil.
b. prejudiciați minorii în orice fel.
c. vă asumați identitatea altei persoane fizice sau juridice, chiar și a unui oficial Ionescu M Catalin PFA, conducător de forum, ghid sau gazdă, sau să declarați în al mod legătura dvs. cu o persoană fizică sau juridică.
d. falsificați headerele sau să manipulați în alt mod elementele de identificare pentru mascarea originii conținutului transmis prin intermediul serverului Ionescu M Catalin PFA.
e. uploadati, publicați sau transmiteți conținut pe care nu aveți dreptul să îl comunicați sub incidența legii sau a unor obligații contractuale (de exemplu, informații interne, drept de proprietate, confidențialitate învățate și discutate ca parte a unui contract de muncă sau sub angajament de confidențialitate).
f. să uploadati, postați sau transmiteți în alt mod conținut care încalcă patentele (brevetele), mărcile înregistrate, secretele de marcă, drepturile de autor, drepturile la intimitate sau publicitate, sau alte drepturi de proprietate ale oricărei părți.
g. să uploadati, postați sau transmiteți emailuri comerciale nesolicitate, denumite “spam”. Aceasta include marketingul neloial, publicitatea sau alte activități legate de “spam”, cum ar fi (a) trimiterea de email-uri în masă către recipienți care nu au solicitat email sau să trimiteți cu adresa de răspuns falsă, (b) să promovați un site prin linkuri, titluri, descrieri neadecvate, sau (c) să va promovați site-ul prin postarea repetată de texte identice în forumurile publice.
h. să încălcați intenționat sau nu orice lege locală, statală, naționala, sau internațională în vigoare sau politicile ICANN.
k. furnizați suport material sau resurse (sau să ascundeți sau să deghizați natura, locația, sursa sau proprietatea suportului material sau a resurselor) oricărei organizații.
l. să “urmăriți” sau hărțuiți în alt mod pe cineva.
m. colectați, transmiteți sau să stocați date personale sau financiare despre orice individ sau entitate.
o. să promovați sau să furnizați informații de pregătire despre activități ilegale, să promovați violența fizică și jignirile împotriva unui individ sau grup, sau să promovați orice act de cruzime față de animale. Aceasta include dar nu numai, furnizarea de instrucțiuni privitoare la realizarea bombelor, grenadelor și altor arme, și crearea de site-uri “Crush”.
m. Nu aduceți prejudicii Landxpress, clienților sau partenerilor săi.
n. Nu vă implicați în niciun act care ar putea cauza o întrerupere sau opri oricare dintre serviciile Landxpress.
p. Nu vă implicați în activități ilegale sau în orice act care încalcă legile sau reglementările internaționale, sau legile sau reglementările GDPR.
r. Nu stocați, nu partajați, nu compromiteți și nu distrugeți datele Landxpress sau datele clienților în timpul desfășurării activităților si a utilizarii uneltelor oferite de platforma. În cazul în care se întâlnesc informații de identificare personală (PII), aveți obligația de a vă opri și de a notifica imediat Landxpress.
s. Nu desfășurați activități frauduloase și nu finalizați tranzacții financiare frauduloase ca parte a activitatii dumneavoastră in contul creat in platforma Landxpress.

Sunteți de acord să nu implicați Ionescu M Catalin PFA, în orice cereri sau plângeri rezultând din Serviciu care vă cauzează pagube dumneavoastră sau altei părți. Ionescu M Catalin PFA își rezervă dreptul să va investigheze pe dvs., afacerea dvs. și/sau personalul dvs., site-ul dvs. și materialele conținute de site în orice moment. Aceste investigații vor fi făcute doar în beneficiul Ionescu M Catalin PFA și nu pentru beneficiul dvs. sau unei terțe părți. Dacă investigația relevă orice informație, acțiune sau omisiune care în opinia Ionescu M Catalin PFA constituie o violare a legilor sau a regulamentelor naționale sau internaționale sau a politicilor Ionescu M Catalin PFA, Ionescu M Catalin PFA va putea închide imediat serviciul oferit și va notifica această acțiune prin email la adresa furnizată în formularul de comandă.

Sunteți de acord să renunțați la dreptul de acțiune sau orice revendicare pe care le-ați putea avea împotriva Ionescu M Catalin PFA pentru asemenea acțiuni.

Politica de trimitere a email-urilor

Fiecare cont de pe platforma de newsletter Campaign.Landxpress.ro este limitat, astfel încât să nu permită trimiterea a mai mult de 10.000 de email-uri intr-un interval de 24 de ore . Această politică (restricție) este necesară pentru a proteja calitatea serviciului de e-mail marketing.

Email Spam-ul este total interzis

“Spamul” include trimiterea de mesaje email bulk și/sau comerciale nesolicitate via Internet folosind serviciile Ionescu M Catalin PFA sau ale altui furnizor de servicii cu referire la Ionescu M Catalin PFA de pe oricare cont de client deschis pe platforma de e-mail marketing gazduit de Ionescu M Catalin PFA.

SPAM-ul este TOTAL INTERZIS și descoperirea lui atrage aplicarea unei taxe de penalitate de 5000 euro + tva, și implica automat STERGEREA contului respectiv de pe platforma de e-mail marketing.

PRIN SPAM INTELEGEM TRIMITEREA DE MESAJE EMAIL CĂTRE DESTINATARI CARE NU ȘI-AU EXPRIMAT ÎN PREALABIL DORINȚA DE A PRIMI ACELE MESAJE COMERCIALE SAU NU. DVS. TREBUIE SĂ PUNETI LA DISPOZITIA IONESCU M CATALIN PFA TOATE DATELE SOLICITATE PENTRU A CONTACTA INTEGRAL SAU ALEATORIU PE UNII DIN DESTINATII MESAJELOR TRIMISE.

Suport, garanții și domenii web

Ionescu M Catalin PFA își rezervă dreptul să stabilească limite sau să extindă orice fel de suport oferit pentru serviciul contractat, și orele la care este disponibil.

Sunteți de acord să oferiți garanții pentru Ionescu M Catalin PFA și partenerilor săi că nu veți avea pretenții sau cereri, incluzând taxele mandatarilor cerute de a o treia parte datorate apariției acesteia în Conținutul site-ului dvs., folosirii de către dvs. a Serviciului, relației dvs. cu Serviciul, încălcării TCU de către dvs. sau încălcării oricăror altor drepturi ale altei părți, incluzând , dar nelimitându-se la utilizarea de către dvs. a conținutului, mărci înregistrate, nume comerciale, materiale cu drept de autor sau patentate sau alte drepturi de proprietate intelectuală.

Ați luat la cunoștință că Ionescu M Catalin PFA poate stabili practici și limitări generale ale folosirii Serviciului.

Ionescu M Catalin PFA își rezervă dreptul de a modifica sau întrerupe temporar sau permanent Serviciul (sau orice componență a acestuia) cu sau fără preaviz, în orice moment. Sunteți de acord ca Ionescu M Catalin PFA nu este răspunzător dvs. sau unei alte părți de orice modificări, suspendări sau întreruperi ale Serviciului.

Declinarea responsabilității

Ințelegeți și sunteți de acord cu faptul că:
a. mecanismele de securitate încorporate în software(sistem) cunosc limitări efective/inerente, dvs. având responsabilitatea de a identifica exact necesitățile dvs.
prin prezentul acord sau alți termeni furnizați nu garantează că:
i. serviciul se potrivește exact cerințelor dvs.,
ii. serviciul va funcționa neîntrerupt, în siguranță și fără erori,
iii. rezultatele obținute prin folosirea serviciului vor fi fără greșeală și de încredere,
iv. calitatea produselor, serviciilor, informațiilor sau altor materiale cumpărate sau obținute de dvs. prin serviciu vor îndeplini așteptările dvs., precum și
v. orice eroare a software-ului va fi corectată.
vi. nici un sfat sau informație, orală sau scrisă, obținuta prin sau de la serviciu nu creează orice alte garanții neprecizate în actualul acord.
vii. ionescu m catalin pfa nu își asumă responsabilitatea pentru nerespectarea termenelor limită , pentru ștergerea, nefurnizarea sau stocarea eronată a oricărei forme de comunicare sau oricăror setări personalizate utilizate de dvs.
Ionescu M Catalin PFA va face eforturi însemnate pentru a întreține serviciul, totuși, Ionescu M Catalin PFA nu răspunde pentru stricăciuni, pierderi de date, detalii de client sau detalii de vânzător, venit sau alte pagube produse afacerilor datorate întârzierilor, transmiterea greșită sau netransmiterea informațiilor, datorate restricției sau întreruperii accesului, bug-urilor sau altor erori, folosirii neautorizate datorate împărțirii accesului la serviciu, sau altor interacțiuni cu serviciul.
Sunteți responsabil de întreținerea și salvarea de siguranță (back-up) datelor dvs. și de orice informație stocată prin serviciu.

Limitarea obligațiilor

Ințelegeți și sunteți de acord cu faptul că Ionescu M Catalin PFA, asociații săi sau alți parteneri, directorii , acționarii sau angajații Ionescu M Catalin PFA nu au obligații pentru orice pagubă directă, indirectă, specială, exemplară, inclusiv, dar nelimitându-se numai la pagube de pierdere de câștiguri viitoare, buna-credință, folosire, date sau alte bunuri intangibile (chiar dacă ați avertizat ionescu m catalin pfa de posibilitatea unor asemenea pierderi), rezultând din:
i. folosirea sau imposibilitatea folosirii serviciului,
ii. erori, defecte, omisiuni, întârzieri în operații sau transmisii sau orice altă neregulă a bunului mers al serviciului sau a software-ului;
iii. costul procurării de bunuri sau servicii pentru înlocuirea celor cumpărate sau obținute prin mesaje sau tranzacțiilor realizate prin serviciu,
iv. acces neautorizat sau alterarea transmisiilor dvs. și datelor,
v. declarațiilor și comportamentului unei alte părți față de serviciu
vi. orice bun sau serviciu oferit sau vândut prin intermediul serviciului
vii. orice alta situație referitoare la serviciu sau la software.

Legea aplicabila și forța majoră

Legea aplicabila TCU și relația dintre dvs. și Ionescu M Catalin PFA va fi sub incidenta legilor Statului Roman.

Cu excepția obligației de a efectua plăți, niciuna dintre părți nu va fi responsabilă pentru orice eșec sau întârziere în acțiunile sau inacțiunile sale reglementate de acești TCU dacă acestea se datorează unei cauze pe care nu o poate controla cum ar fi (dar nelimitându-se la acestea) acte de război, acte guvernamentale, întreruperea Internetului (care să nu rezulte din acțiunile sau inacțiunile lui Ionescu M Catalin PFA), fenomene naturale, cutremure, embargouri, sabotaj, conflicte de muncă. Aceste cauze de forță majoră:

a. trebuie notificate celeilalte părți prompt.
b. partea aflată în caz de forță majoră trebuie să utilizeze eforturi comerciale rezonabile ca să corecteze prompt orice disfuncționalitate sau întârziere

Dacă Ionescu M Catalin PFA nu este în stare să poată oferi Serviciul pentru o perioada de 30 de zile consecutive din cauza unui eveniment de forță majoră continuu, dvs. veți putea rezilia Serviciul, dar Ionescu M Catalin PFA nu va avea nici o obligație în legătură cu aceasta.

Relația dintre părți

Acest acord nu va stabili nici o relație de parteneriat, asociațiune în participațiune, relații de muncă, franciză sau agenție intre Ionescu M Catalin PFA și dvs. Nici Ionescu M Catalin PFA, nici dvs. nu veți avea puterea de a lega cealaltă parte sau să creați obligații pentru cealaltă parte fără a avea un consimțământ prealabil de la aceasta, în scris, cu excepția celor precizate expres în acest acord.

Ionescu M Catalin PFA și dvs. sunteți de acord ca, exceptând cele precizate expres în acest acord, nu vor exista terți beneficiari ai acestui acord, cum ar fi companiile de asigurări pentru orice parte sau utilizatorii dvs., fără ca acest exemplu să fie limitativ.

Clauze finale

Acești TCU constituie un acord dintre Ionescu M Catalin PFA și dvs. și vă guvernează utilizarea serviciilor, constituind contractul de prestări servicii încheiat intre dvs. și Ionescu M Catalin PFA. Puteți de asemenea să vă aflați sub autoritatea altor termeni adiționali sau condiții de utilizare ce se aplica în momentul în care utilizați alte servicii Ionescu M Catalin PFA, conținut sau software al unui terț.

Dacă orice prevedere a acestor TCU sau altor documente incorporate este dovedită de o instituție competentă ca fiind invalidă, părțile sunt de acord ca această instituție să încerce să ia în considerație intențiile părților așa cum sunt reflectate în prevedere, restul prevederilor rămânând în vigoare.

Sunteți de acord ca fără a ține seama de altă lege sau statut, orice revendicare sau pricină ce reiese din acești termeni sau sunt legați de utilizarea serviciilor sau a TCU trebuie înaintată în decurs de un an după ce această cerere a fost ridicată sau va fi pentru totdeauna clasată. Titlurile secțiunilor în acești termeni sunt numai pentru conveniență și nu au nici un efect legal sau contractual.

Go planet! Va dorim succes in campaniile dumneavoastra!