Ce este Platforma de newslettere Landxpress?

Este un sistem special construit, o platformă pe care se compun cu usurință și se trimit newslettere cu informații actualizate, promoții, totul într-un format elegant, cu imagini inserate, link-uri către alte conținuturi informative, pagini facebook sau website-ul companiei.

Cum functioneaza optim?

Platforma este legată de sistemul de trimitere campanii de e-mail.
Este un serviciu creat si oferit de noi pentru trimiterea de campanii promotionale sau de marketing catre potentiali clienti.
De ce nu se pot trimite de pe computer simplu fara a apela la un sistem ci de a trimite la un grup de emailuri direct prin internet.?
Pentru ca un hosting nu permite trimiterea frecventa a unor campanii sau informari catre grupuri mari de emailuri si de mai multe ori pe zi avand oricum prezent riscul de a intra in spam, de a fi bagata adresa de la care se trimite in blacklist, sau alte actiuni care vor izola materialul si il vor face innacesibil.
De aceea sistemul nostru urmeaza un protocol de trimitere utilizand propriile sisteme de trimitere fara a risca SPAMUL, blocarea sistemelor, penalizari. Pe scurt, cand trimiteti din PLATFORMĂ, folositi Landxpress si nu propriul hosting adica, contul de gazduire al siteului.

Sistem de curatare a bazelor de e-mailuri

Platforma are implementat un sistem de curatare a bazelor de date cu adresele de e-mail la care se trimit campaniile.
Ce inseamna curatare: exista cateva tipuri de adrese care sunt gresit scrise, nu exista, adrese spam, adrese la care sunt redirectate mesaje, adrese gen admin, webmaster, bounce, role, adrese blocate. Pentru a nu trimite campaniile catre aceste adrese, ceea ce va atrage penalizari si o scadere a credibilizarii sau a unei potentialie conversii de clienti, aceste adrese trebuie identificate automat.
In cazul unor baze mari de cateva mii de adrese nu se poate curata manual si atunci intervine sistemul pus la punct de noi care va va usura cu siguranta intregul proces.
Mai mult , acest sistem este pus la dispozitie GRATUIT! in timp ce alte servicii asemnanatoare solicita preturi foarte mari. Noi consideram obligatorie aceasta minunata unealta si va incurajam sa o utilizati intotdeauna inainte de a trimite campaniile.

Acest sistem are urmatoarele unelte și funcții la dispoziție:

  • Crearea bazelor de date cu emailuri, este usor de realizat, PLATFORMA are o rubrica in care efectiv introduceti email-urile, le puteti grupa pe categorii ca sa stiti catre ce grupuri de persoane trimiteti newsletter-ul, importul lor in sistem se realizeaza usor, din notepad, excel. Se pot crea diferite baze de date in functie de criteriile voastre;
  • Realizarea designului newsletter-ului si a continutului (format modern, imagini cu design creativ, crearea de sectiuni alternand cu imagini, realizarea unui newsletter cu dimensiunea dorita, introducerea textului in dreptul imaginii, bannere, etc);
  • Crearea unei campanii de trimitere alegand ziua, ora, si baza de date la care vrei sa trimiti. Este suficient sa programezi ziua, ora, destinatia, campania se va declansa in conformitate cu aceste coordonate;
  • Va ofera statisticile dupa trimitere: cati au deschis mesajul, cati nu au deschis, cati au apasat pe linkurile din newsletter, tara, orasul si alte informatii legate de grupul tinta;
  • Sistem de filtrare la trimitere a adreselor. Ce face acest filtru? Daca exista adrese inexistente, gresit adaugate, care au fost sterse intre timp filtrul le bifeaza in asa fel incat data urmatoare cand se trimite alt newsletter nu le va mai utiliza. De ce este important asta? Pentru ca internetul penalizeaza trimiterea de tip spam, folosind adrese care nu au avut acordul de utilizare, nu mai intra in inbox, persoanele care primesc mesajul vor sterge sau bifa ca spam.
  • In mare este o platforma grafica usor de utilizat, creativa, puteti alege ce design doriti pentru newsletter, se pot trimite simultan peste 100.000 de mesaje / zi, newsletter sau felicitari cu diverse ocazii, informatii periodice, veti trimite materialul realizat de dumneavoastra catre intreaga baza de date selectata.

Vă dorim succes în campaniile dumneavoastră!