Servicii premium

Realizăm noi campania pentru dumneavoastră!

Echipa noastră se ocupă de realizarea campaniilor pe care le preda la cheie. Puteți achiziționa serviciile noastre.

Ce înseamnă o campanie?

Realizare design newsletter;
Landing page;
Ecommerce landing page configurat de noi;
Validare liste cu adrese de email;
Selectarea bazei pentru trimitere;
Trimitere campanie.

Sunteti gata? La alegere putem instala și realiza doar unul din serviciile oferite. După ce identificam nevoile dumneavoastră.

Image

Servicii SEO

Consultanta marketing
Ai construit diverse campanii de marketing, insa niciuna nu genereaza vanzari? In acest caz, vom verifica domeniul tau din analytics si reclamele create pe Facebook/Google. Ulterior, ne vom da seama care sunt problemele si ce poti face pentru a spori rata de conversie. Consultanta in marketing implica efectuarea unui audit complet pentru website, fiind gasite solutii in vederea remedierii erorilor si cresterii performantei. Diagnosticul furnizat este bazat pe date clare, scopul fiind cel de imbunatatire a procesului de lucru.

Content writing
Ai nevoie de continut pentru website? Ne vom asigura ca acoperim in intregime partea de content marketing pentru tine, iar informatiile furnizate vor fi actuale si de calitate. Iti oferim advertoriale sau articole pentru blog unice, astfel incat sa ajungi mai usor la publicul tau tinta si sa-ti cresti vanzarile. Suntem constienti de faptul ca afacerile din Romania inca intampina dificultati legate de acest capitol, fiind necesare mai multe persoane creative. Promisiunea noastra este aceea ca vei avea parte intotdeauna de materialele dorite si acestea vor ramane la fel de valoroase odata cu trecerea timpului. Continutul este unul original, fiind creat in conformitate cu indicatiile si structura solicitata.

Copywriting
Prin intermediul serviciilor de copywriting, vocea brandului tau va iesi in evidenta si vei spori increderea celor care afla despre tine. Textul poate fi un agent de vanzari la fel de bun precum persoana care discuta fata in fata cu clientul, iar descrierile potrivite vor influenta castigurile tale pe termen lung. Studiile arata faptul ca atentia oamenilor este in continua scadere, insa continutul de calitate poate fi o solutie la aceasta problema. Punem accent pe ceea ce este important si vom evita textele lungi, care sa nu aiba semnificatie. Ne ocupam atat de social media, cat si de partea de email marketing sau scrierea paginilor de vanzare.
Te putem ajuta sa obtii un numar mai mare de abonati la newsletter si sa-ti sporesti vizibilitatea in motoarele de cautare.

Local SEO
Stiai faptul ca vizitatorii online cauta adesea afaceri locale? Aceasta este o veste excelenta daca iti doresti sa ajungi la un numar mai mare de persoane si sa comunici mai usor cu publicul. Serviciile local SEO fac refereri la cautarile cu o anumita componenta geografica, fiind una dintre cele mai bune surse de trafic calitativ. In cadrul unui cont sau a unui profil de companie pe Google My Business pot fi publicate informatii relevante, precum si continut care sa atraga atentia

Link Building
Serviciile de link building sunt legate de optimizarea SEO off-page si reprezinta una dintre cele mai importante tehnici pentru a ajunge mai sus in motoarele de cautare. Din acelasi motiv, realizarea unei campanii de promovare organica nu poate fi completa fara aceasta parte. In urma obtinerii de backlink-uri externe relevante catre site-ul tau, vei putea sa-ti imbunatatesti rezultatele si clasamentul pe diverse cuvinte cheie. Inainte de acest proces, analizam volumul actual pentru fiecare expresie, relevanta si site-urile din nisa. La final se alege un anchor text potrivit, care sa nu atraga penalizari din partea algoritmului.
Colaborand cu noi, vei avea parte de urmatoarele avantaje:
● Publicarea de advertoriale SEO
● Monitorizare saptamanala a unui numar fix de cuvinte cheie
● Monitorizare pentru back-linkuri

Succes în campaniile dumneavoastră și dacă aveți nevoie de noi.. suntem aici