VERIFICAREA SI CURATAREA ADRESELOR DE E-MAIL

Sunt oare programele pentru verificarea si curatarea adreselor de e-mail o nevoie fundamentală pentru orice publicist sau realizator de campanii online?

Verificarea e-mailului este esențială pentru marketingul pe e-mail. De obicei, toată lumea primește zilnic multe e-mailuri. În acest grup de mesaje, unele sunt esențiale, de exemplu cele de afaceri, majoritatea lor, însă, sunt doar e-mailuri comerciale, de vânzări care trebuie plasate în folderul spam. Cu toate acestea, ar fi imposibil ca oamenii să verifice fiecare e-mail în parte pentru a-l valida.
Există însă o soluție ușoară de a reduce talmeș-balmeșul din inbox, soluție reprezentată de instrumentele de validare. Aceste instrumente sunt foarte utile pentru dvs. să verificați fiecare e-mail, sa realizați o verificare rapidă a fiecărui e-mail pe care l-ați primit.

Aceste instrumente vă organizează toate e-mailurile în pachete ușor de revăzut și analizat, pe care le puteți gestiona la fel de repede ca și cum ați gestiona un singur e-mail. De asemenea, este foarte util să verificați și dacă o adresă de e-mail este validă sau nu. Nu vă veți face griji cu privire la modul de verificare a adresei de e-mail. Aceste instrumente vă vor oferi cele mai bune rezultate și vor răspunde așteptărilor.

Deci, să spunemcă ați colectat o mulțime de adrese de e-mail pentru a vă trimite mesajelela cât mai mulți receptori, dar acum este momentul să utilizați instrumente de verificare electronică pentru a menține lista respectivă de adrese, curată și activă. În primul rând, trebuie să cunoașteți diferența dintre validarea e-mailului și verificarea e-mailului. De cele mai multe ori, în bloguri sau articole online, oamenii folosesc acești doi termeni în mod alternativ. Cu toate acestea, sunt puțin diferiți.

Verificarea și validarea email-ului

Practic, verificarea e-mailului este procesul de verificare a faptului dacă o adresă de e-mail este activă sau nu; cu alte cuvinte, adresa este într-adevăr validă sau nu. O adresă de e-mail validă este cea care primește sau trimite în mod regulat e-mailuri de la / către alte persoane. Fiecare instrument de verificare a e-mailului efectuează o varietate de pași pentru a-l verifica. Acești pași includ de obicei domenii, sintaxă, captură, verificări MX Records și ping adresă de e-mail.
Deși validarea e-mailului este definită ca rezultatul final al procedurii de verificare a adresei care este furnizată utilizatorului, în funcție de rezultat, o adresă primește unul sau altul dintre statute, de exemplu, valid, nevalid sau imposibil de verificat.
Se pare ca aceasta este o diferenta, chiar dacă minora, între cele două terminologii. Cu toate acestea, majoritatea oamenilor le folosesc pe amândouă cu același sens. În plus, pentru a afla mai multe despre cum să verificați validitatea adresei de e-mail, trebuie mai întâi să înțelegeți modul de funcționare al acestor verificatori de e-mail.
Haideți să vedem cum funcționează analizatorii-verificatori de email
Există o mulțime de detalii tehnice cu privire la modul în care funcționează instrumentele de verificare a e-mailului. Cu toate acestea, criteriile generale sunt ca fiecare analizator să verifice email-uri în conformitate cu algoritmii pe care dezvoltatorii i-au introdus  în el. De exemplu, pentru a obține o mare precizie în verificare, analizatorul de e-mail parcurge următoarele etape de verificare:
A)    Verificarea sintaxei
B)    Controlarea domeniului
C)    Verificarea înregistrării MX
D)    Testare ping a adresei de e-mail
E)    Verificare domeniu catch-all


VERIFICAREA SINTAXEI


   Se pare că, atunci când scrieți online, un articol, un blog sau un e-mail profesional, etc. utilizați diferite instrumente pentru a verifica erorile de copiere pentru a corecta erorile de gramatică sau de punctuație. Serviciul de verificare a e-mailului funcționează identic. Algoritmii de verificare a sintaxei căută corespondența standard prin e-mail, caută mai multe simboluri, amplasarea corespunzătoare și caracterele speciale. De asemenea, verifică sintaxele de adrese de  e-mail obișnuite, precum virgule, cratime, spații, punct și virgulă, cratime duble, semne rătăcite, lipsă de domeniu .com. Aceste erori sunt identificate de un serviciu de verificare foarte rapid.


CONTROLUL DOMENIULUI

Serviciile de verificare a e-mailului verifică dacă numele domeniului e-mail este corect scris sau nu. Astfel, dupa aprobarea formatului fiecarei adrese, serviciul investigheaza inregistrarile DNS pentru numele de domeniu pentru a se asigura că este activ, valid si de asemenea testează schimbătorul de corespondenta (MX) pentru a se asigura ca poate primi mail. Este un pas esențial în verificarea unui e-mail valid.

În plus, în cazul în care totul se filtrează si analizează cu sintaxa, structura lingvistică, domeniul și serverul, ulterior, serviciile continuă să aprobe căsuța poștală individuală.

VERIFICARE CATCH-ALL

Pentru aprobarea unui cod de identificare a unui e-mail, verificatorul de e-mail navighează și investighează dacă ID-ul (adresa de e-mail) aparține unui domeniu catch-all. Ei bine, termenul "domeniu catch-all " este definit ca tipul de domeniu care este setat pentru a confirma în mod constant valoarea de e-mail a unei adrese, chiar daca scrieti niște prostii fără sens în partea specifică a adresei de email.

Un verificator de e-mail individual sau colectiv decent examinează numele domeniului pentru a descoperii specificul catch-all și vă informează asupra acestui fapt pentru ca apoi să evitați bouncing-ul, erorile de email. În cazul în care vedeți că id-ul verificat prin e-mail este etichetat ca fiind un cod de captură integral sau neverificabil, apoi, puteți acționa pe propriul risc și alege dacă trebuie să îi redirecționați mesaje sau să le ștergeți din execuție cu singurul scop, acela de a trimite mesaje doar la e-mailuri valide.

VERIFICAREA ÎNREGISTRĂRII MX

Acest pas este inevitabil în procesul de verificare. O înregistrare MX indică serverul de e-mail care este responsabil pentru confirmarea mesajelor în numele unui anumit domeniu. Este o soluție din ce în ce mai complexă pentru recunoașterea e-mailurilor rebut. Această caracteristică este, de asemenea, foarte importantă pentru verificarea adresei de e-mail valide; se asigură că secțiunea de schimb de e-mail listată în adresa de e-mail este autentică, înregistrată și găzduită cu nume de domeniu, care poate fi accesat pe Web.

Există însă mai multe informații tehnice cu privire la această procedură. Sensul este în mare, acela de a oferi rezultatele corecte, astfel un verificator de  e-mail trebuie neapărat să utilizeze o verificare a înregistrărilor MX.

PING/Testare ADRESĂ DE E-MAIL

În acest pas de verificare a unui verificator de e-mail, faceți un ping scurt, o ciupitura către o adresă de e-mail pentru a vedea dacă este capabilă să obțină mesaje și să răspundă la acestea. În cazul în care cererea atinge codul de identificare al e-mail-ului / destinatarului și primește un răspuns, atunci ID-ul este considerat activ. Mai mult, puteți trimite direct e-mailuri autentice, valide. Această procedură de verificare, cunoscută și sub denumirea de autentificare SMTP.

De acum încolo, cam știți cum funcționează acești verificatori. Ei vă ajută să obțineți rezultatele dorite de la campaniile de marketing pe e-mail. Orice procedură de e-mail marketing are nevoie de verificatori de e-mail pentru a face o campanie de marketing de succes.întrucât doriți să creați o campanie fără cusur. Această campanie nu doriți să aibă erori, email-uri greșite, doriți o listă completă de utilizatori activi cu o rată rezonabilă de livrare a mesajelor care conduce la o reputație de campanie foarte decentă. Astfel, un bun verificator de e-mail îndeplinește toate cerințele de mai sus și sporește considerabil eficiența și vă dezvoltă activitatea.

CUM SE VERIFICĂ ADRESA DE E-MAIL

Având un bun verificator, analizarea și verificarea e-mailului nu mai este atât de dificilă,. Vă întrebați adesea cum să verificați dacă o adresă de e-mail este validă sau nu. Nu vă stresați prea mult, tot ce trebuie să faceți este să alegeți in platforma Landxpress verificatorul pus la dispozitie pentru toti clientii, atât.
Acesta efectuează toate sarcinile legate de verificare. Că este necesar să verificați un singur e-mail sau mai multe, pentru a efectua această sarcină mai rapid, utilizați extrem de simplu verificatorul Landxpress.
După cum realizați, în teorie, verificarea email-urilor pare complicată. Dar acesta este exact motivul pentru care vă sugerăm să ne credeți pe cuvânt ca si furnizor de servicii de verificare a email-urilor care au anticipat deja toate aspectele și oferă exact programele de care aveți nevoie.


Mult succes!


Tipărire   Email